+36 1 790 9900 | WhatsApp: +36 70 311 1094 | « Ügyfélszolgálat 900 - 1800 | Hírlevél »
 
   
  
 

 

RÖNTGENSUGÁR NÉLKÜLI 3 DIMENZIÓS GERINC-, ÉS TERHELÉSANALÍZIS 3 DIMENZIÓBAN. Itt elkészítjük testének anatómiai atlaszát.


Mi az Országos Gerincprogram és egyben komplex gerinc egészségprogram első lépése? Komplex mozgásdiagnosztikai analízisek sorából álló objektív, 2 és 3 dimenziós grafikai és mozgásdiagnosztikai mérési eredményeket biztosító folyamat, mely röntgensugár nélkül biztosítja a gerinc terhelhetőségének tesztelését Mutatja a csigolyák közötti elmozdulások mértékét fokokban/ízüelti szögekben listázva, ezáltal a porckorong biomechanikai viselkedését is. háttereinek, okának megismerését az Ön számára. Mutatja mindezt különféle pozíciókban, esetleg mozdulatokban, vagy súlyzókkal tesztelve, állva, ülve stb.

Miért fontos ennek tisztázása?Mert ezek az eltérések lehetnek későbbi mozgásszervi panaszok kiváltó okai, melyet időben felismerve hamar meg kell szüntetni!


A vizsgálat során átvilágítjuk a gerincet, annak terhelhetőségét, az ízületek mozgáslehetőségét, illetve speciális gyakorlatok végzése közben mérőeszközök segítségével analizáljuk a mozgásterjedelmet, a síkokat, majd a kapott eredményekből a mozgásanalizáló programunk felállítja az izmokban az eltéréseket.

MIKOR VEGYEN RÉSZT EBBEN ÖN IS?

 • Akut, vagy krónikus mozgásszervi panaszai, gerincfájdalmai vannak.
 • Sportoló és hosszas sportsérülésekkel küszködik.
 • Egészsége megőrzésében szeretné szakembereink tanácsát kérni egy olyan elemzés birtokában, melynek segítségével feltérképezzük csontjait, ízületeit és izmait. Láthatja grafikonon testének változásait, fotókon gerincének, izmainak egyenlőtlenségeit stb.
 • Ami a legfontosabb, hogy ebből a kiértékelések során szakembereink tanácsa alapján komplett program birtokába juthat, a testtartás, az izomerősítés és az ízületi funkciók javítása területén is!

ELEMEZZE KI TESTÉNEK LEGAPRÓBB ELTÉRÉSEIT IS!

A számítógép a mért értékekből készíti el a gerinc terhelhetőségi és anatómiai atlaszát!

Az esetlegesen tapasztalt eltéréseket, az ízületi szögek egyenlőtlenségeit lemérve kimutathatók lesznek testének kritikusabb terhelési pontjai, amelyek sok esetben kiváltó okai krónikus, vagy akut mozgásszervi panaszoknak.

Mivel különféle mérőberendezések segítségével  mérjük le a testi egyenlőtlenségeket, terhelésbéli elváltozásokat, majd egy komplex mozgásanalizáló program segítségével.

Az űrlap elküldését követően munkatársaink telefonon veszik fel Önnel a kapcsolatot az időpont egyeztetése miatt.

Teljes név:*
E-mail cím:*
Telefonszám:*
Kérjük, hogy írja be a tervezett dátumot!

Kérjük, hogy a nap kiválasztásánál vegye figyelembe, hogy a kiválasztott napok száma és a szabadon foglalható órák csak abban az esetben biztosítottak, ha ez időközben nem került kiadásra. Amennyiben ezt beküldi majd hozzánk, munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot a konkrét időpont egyeztetése érdekében.

Kuponkód:

Ezt a mezőt csak akkor kell kitölteni, ha rendelkezik szerencsekerék-kuponnal.

Egyéb megjegyzés:
Gerincszűrő vizsgálatok helye jelenleg:

Nyílt napok keretében a felmérés ingyenes.

Kéri a mozgáselemzés mellett a szakmai konzultációt, az egészségterv felállítását is?

Válassza most a 3 dimenziós komplex számítógépes mozgásdiagnosztikát. amely magában foglalja a mozgások felmérését és az értékelést is. 

Regisztráció, mérés és kiértékelés össz időtartama kb. 30 perc. 

Szűrővizsgálatok ára: 12900 Ft.

Országos Gerincprogram (www.orszagosgerincprogram.eu) 2023. szeptember 1-től kezdődően ismét a PhyDoArt prevenciós egészésgprogramok. Vegye igénybe a 3D terheléselemzést, a komplex edzésprogramok tervezéséhez!

Hozzájárulok ahhoz, hogy a PhysioVit hírlevelet, hírSMS-t, ajánlatokat küldjön nekem az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltaknak megfelelően a kezelésekkel, terápiákkal kapcsolatos tájékoztatókról.*
Kijelentem, hogy a regisztrációval kapcsolatos adatkezeléssel kapcsolatban elolvastam és tudomásul vettem a http://www.physio-vit.hu/physio/447-adatvedelmi-tajekoztato oldalon található adatkezelési tájékoztatót.*

Adatvédelmi nyilatkozatunkat és 2018.05.25-től érvényes GDPR alapján készült adatvédelmi tájékoztatónkat itt tekintheti meg.

Beérkezett regisztrációk visszaigazolása Emailen keresztül történik. Ennek várható ideje jelenleg a megnövekedett érdeklődés miatt kb. 5-7 munkanap. Amennyiben ezen időtartam alatt nem kapott még visszaigazolást, kérjük hívja a +36 1 790 9900 telefonszámot a beküldött regisztrációs adatok egyeztetése miatt.

Folyamata: Emailben kap egy értesítést az elkészített felhasználói fiókjáról. Ide belépve az előzetes állapotbekérő űrlapot kell majd kitöltenie és beküldeni hozzánk. Ennek alapján küldünk egy időpontot Emailben.

Mi történik a szakembereink által elvégzett kiértékelés során?

A mozgásméréseknél kapott adatokat összegezzük és összevetjük a kétoldal viszonylatában meglévő  strukturális eltéréseket a terhelési asszimmetriákat, valamint a mozgásszervi panaszokat. Ezen túl szakembereink végeznek egy-egy speciális terhelési tesztet, amely a panaszok forrásának funkció közben kialakuló okaira másik aspektusból, a fájdalmak jellegéből is megvilágít.

Ezek összevetése, a grafikonok számadatainak értékelése és a tünetek változása adja meg a terápiás lehetőségeinket, majd ezek pedig biztosítják számunkra az egyéni terápiás terv felállítást egy Önnek leginkább megfelelő árkategória és terápiás javaslat alapján (orvosi és gyógytornász oldalról egyaránt).

Lépések összegezve:

 1. Feltérképezzük panaszainak okát az egész test funkcionális viszonyainak figyelembe vételével.
 2. Elemezzük a kiváltó okokat, következményeket, kinematikai láncokat, a szövetek állapotát, ízületi blokádok jelenlétés stb.
 3. A konzultáció alkalmával tájékoztatást adunk a teljes test elváltozásairól, ismertetjük a problémák kialakulásának okait, majd kezelési lehetőségeket vázolunk fel.

Kinek érdemes részt venni a PhyDoArt® egészségprogramban és a hozzá tartozó egészségprogramban?  

 • Aki már korábban több kezelési formát, módszert kipróbált gyógyulása érdekében, de nem járt sikerrel.
 • Aki elkötelezett a saját gyógyulása iránt
 • Aki hajlandó tenni a gyógyulása érdekében, de még nem találta meg a legeffektívebb gyógymódot
 • Aki szívesen kipróbálna egy effektív terápiát azért, hogy eldönthesse annak hasznosságát.


BEJELENTKEZÉS: +36 1 790 9900, +36 70 311 1094


Ez a tartalom frissítésre került 2023. szeptember 1. Ideje: 19:19

Komplex terápiák ára egészségcsomagban

Szolgáltatás ára GOLD kártyával

❶ 14450HUF/alk. (55 perc)

 • Vásároljon PhyDoArt® GOLD egészségkártyát és ezzel tegye tervezhetővé a kezelési árakat, hiszen a tréning mellé egyéb szolgáltatási is igénybe vehet majd, illetve ingyenes belépési lehetőség jár a konditerembe, a tréning helyszínére is. A kártya perceinek beváltása után minden terápiás szolgáltatásunk 15% kedvezménnyel kapható.
 • Kérje ügyfélszolgálatunk segítségét telefon: +36 1 790 9900

Szolgáltatás ára PLATINA kártyával

❷ 13600HUF/alk. (55 perc)

 • Vásároljon PhyDoArt® PLATINA egészségkártyát és ezzel tegye tervezhetővé a kezelési árakat, hiszen a tréning mellé egyéb szolgáltatási is igénybe vehet majd, illetve ingyenes belépési lehetőség jár a konditerembe, a tréning helyszínére is. A kártya perceinek beváltása után minden terápiás szolgáltatásunk 20% kedvezménnyel kapható.
 • Kérje ügyfélszolgálatunk segítségét telefon: +36 1 790 9900

Szolgáltatás ára PRÉMIUM kártyával

❸ 11900HUF/alk. (55 perc)

 • Vásároljon PhyDoArt® PRÉMIUM egészségkártyát és ezzel tegye tervezhetővé a kezelési árakat, hiszen a tréning mellé egyéb szolgáltatási is igénybe vehet majd, illetve ingyenes belépési lehetőség jár a konditerembe, a tréning helyszínére is. A kártya perceinek beváltása után minden terápiás szolgáltatásunk 30% kedvezménnyel kapható.
 • Kérje ügyfélszolgálatunk segítségét telefon: +36 1 790 9900

Szolgáltatás ára PRÉMIUM+ kártyával

❹ 14450HUF/alk. (55 perc)

 • Vásároljon PRÉMIUM + (minden zseb használható) kártyával és ezzel tegye tervezhetővé a kezelési árakat, hiszen a tréning mellé egyéb szolgáltatási is igénybe vehet majd, illetve ingyenes belépési lehetőség jár a konditerembe, a tréning helyszínére is. A kártya perceinek beváltása után minden terápiás szolgáltatásunk 15% kedvezménnyel kapható.
 • Kérje ügyfélszolgálatunk segítségét telefon: +36 1 790 9900

Szolgáltatás ára TANULÓ kártyával

❺ 14450HUF/alk. (55 perc)

 • Vásároljon szolgáltatást a tőlünk tanfolyamoknál kapott PhysioVit® hallgatói kártyával és ezzel tegye tervezhetővé a kezelési árakat, hiszen a tréning mellé egyéb szolgáltatási is igénybe vehet majd, illetve ingyenes belépési lehetőség jár a konditerembe, a tréning helyszínére is. A kártyával minden terápiás szolgáltatásunk 15% kedvezménnyel kapható.
 • Kérje ügyfélszolgálatunk segítségét telefon: +36 1 790 9900

Szolgáltatás ára CÉGES kártyával.

❻ 11900HUF/alk. (55 perc)

 • Vásároljon céges belépőkártyával és ezzel tegye tervezhetővé a kezelési árakat, hiszen a tréning mellé egyéb szolgáltatási is igénybe vehet majd, illetve ingyenes belépési lehetőség jár a konditerembe, a tréning helyszínére is. A terápiás szolgáltatásunk 30% kedvezménnyel kapható.
 • Kérje ügyfélszolgálatunk segítségét a partner cégeinkhez kapcsolódó és elfogadott céges kártyák használatáhozl: +36 1 790 9900
< >

Lökéshullám olcsóbb bérlettel

Bérlet formájában a lökéshullám kezelés ára 6900 Ft helyett most 5000 Ft/alkalom.

Ajándék masszázs

5 alkalmas PhyDoArt® kártyafeltöltésnél 3 db 20 perces masszázs az ajándék.

BodyScreening

Komplex PhyDoArt® egészségprogramokhoz most ingyenes gerincterhelés mérés.

Sportrehabilitáció

Profi sportolók rehabilitációja sportbiztosítással is!

Komplex gerincfelmérés

Egyénre szabott 3 dimenziós mozgásszervi vizsgálatok, mozgásminta szűrések.

Medical Flossing

Innovatív sportolói rehabilitáció a profi nemzetközi sportban is központunkban.

PhysioVit Központ

Top

Honlapunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy az Ön számára a legjobb böngészési élményt nyújtsa.
A weboldal használatával Ön elfogadja jelen felhasználási cookie-kat.