+36 1 790 9900 | WhatsApp: +36 70 311 1094 | « Ügyfélszolgálat 900 - 1800 | Hírlevél »
 
   
  
 
Kosár
0 Termékek - 0 Ft
A kosara üres!
Jogi nyilatkozat

Copyright © - Szerzői jog  |   Trademark ® - Védjegy

 

Kérjük figyelmesen olvassa el jogi nyilatkozatunkat, mert a PhysioVit internetes címén (www.physio-vit.hu) elérhető honlap, vagy annak bármely és valamennyi oldalának megnyitásával, a honlapon feltüntetett Email címének elérésével, megrendeléssel, képzésre jelentkezéssel az alábbiakban felsorolt és ismertetett feltételekhez hozzájárul, azokat elfogadja és magára nézve kötelezőnek ismeri el.

 

2009-2016. © PhysioVit jelzés, vagy PhysioVit vízjel értelmezése: Minden jog fenntartva beleértve a sokszorosítás, a nyilvános előadás, a rádió-, és tévéadás jogát, a továbbfelhasználás tilalmát az egyes fejezetekre is!

 

A physio-vit.hu tartalmának bármilyen továbbfelhasználása csak a PhysioVit cégcsoport előzetes, írásos engedélyével és csakis a forrás pontos megjelölésével történhet! A honlapon megjelenő fotók, grafikák, cikkek, bejegyzések, képzési tájékoztatók, termékleírások, videók, letölthető oktatófilmek, prospektusok, kifejezések, logók, nevek, szlogenek, adatok és információk szerzői jogi védelem, és/vagy védjegyoltalom alatt állnak, melyek jogosulatlan felhasználása jogszabályba ütközik.

  • Tilos a honlap bármely részét sokszorosítani, adatrendszerben tárolni vagy a tulajdonossal/kiadóval történt előzetes megállapodás nélkül bármely formában vagy módon – elektronikus, fényképészeti, nyomdai vagy más módon - közölni, sugározni, terjeszteni!
  • Tilos a tartalmát vagy annak egyes részeit megváltoztatni!
  • Tilos felhasználni a honlapon közölt tartalmat, vagy annak részét más jogi vagy természetes személyek által szervezett oktatásokon, továbbképzéseken, rendezvényeken, vagy egyéb marketing célú aktivitásokon!

 

A PhysioVit, PHYFO, Proprioceptiv Physiotape, PhyDoArt, FlystringMed kifejezések a PhysioVit cégcsoport bejegyzett védjegyei. A védjegyek használatával kapcsolatos szakmai képzési anyagok szintén védjegyjogi nyilvántartásban állnak. A PRT, Kintex, IQ TAPE, BodyBalancePilates, Medical Flossing stb., az oldalon vízjellel megjelenített kifejezések, logók, nevek a tulajdonosaik védjegyei. A védjegyek használatára csak az jogosult, aki szerződésben áll velünk, és ennek megfelelően, csakis az ügyfelek megfelelő tájékoztatására alkalmazza a kifejezéseket, logókat. A nevek, logók használati joga bármikor indoklás nélkül visszavonható. Ha kérdései vannak a logók, kifejezések jogszerű használatával kapcsolatban, kérjük keresse a PhysioVit csoport ügyfélszolgálatát!

 

Honlap tartalmát kiadja: PhysioVit cégcsoport | Levelezési cím: 1075 Budapest, Károly krt. 13-15. |

Címünk: 1075 Budapest, Károly krt. 13-15. A/2/8 |   E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. és Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | Web: www.physio-vit.hu | Tel.: +36 1 790 9900 +36 70 945 8877

 

Megjelent: 9310 alkalommal
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

PhysioVit Központ

Top

Honlapunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy az Ön számára a legjobb böngészési élményt nyújtsa.
A weboldal használatával Ön elfogadja jelen felhasználási cookie-kat.