+36 1 790 9900 | WhatsApp: +36 70 311 1094 | « Ügyfélszolgálat 900 - 1800 | Hírlevél »
 
   
  
 
Tandíjfizetési információk

A választott továbbképzések tandíja az Általános képzési feltételekben megadott szabályzatnak megfelelően a következő formákban fizethető:

1.) Készpénz: A továbbképzések legtöbb esetben online megjelenéssel kezdődnek. Ezért jelenleg a készpénz fizetési forma kizárólag a szerződési feltételekben megadott határidőig választható egy előre egyeztetett időpontban. A tanfolyam 1. napján fizetés nem lehetséges.

2.) Banki átutalás: A továbbképzések tandíját PhysioVit részére a következő bankszámlaszámok valamelyikére kérjük befizetni vagy utalni:

  • Tandíjfizetés forintban (átutalásos) - CIB BANK: HU31 10701348-71894537-51100005 (HUF)
  • Tandíjfizetés euróban (átutalásos ha külföldről Euro-ban szeretne tandíjat fizetni) - CIB BANK: HU86 10701348-71894537-50000005 (EURO) Swift kód: CIBHHUHB

3.) Paypal: Tandíj fizetés PayPal rendszeren keresztül is lehetséges! Egyszerűen, hatékonyan és gyorsan!  Ebben az esetben a Jelentkezési lap "Megjegyzés" rovatában kérjük jelezze a PayPal használat igényét és a visszaigazolásban megküldjük az utaláshoz szükséges Email címet. Csak abban az esetben választható, ha a befizetés Euróban (€) történik.  

A banki átutalások és Paypal fizetések "Közlemény" rovatában kérjük tüntesse fel a visszaigazolásban közölt, 10, vagy 9 karakterből álló, személyre szabott kódszámot (pl. D-VIT-XXXX). Ennek alapján azonosítjuk befizetését.

Jelentkezése akkor válik elfogadottá, amikor a jelentkezést követő 2 héten belül a választott továbbképzés részvételi díjának 30%-a megérkezik a PHYSIOVIT Nemzetközi Oktatási- és Terápiaközpont Kft. bankszámla számára és Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Email címünkre megkapjuk az előképzettséget igazoló Oklevél/Diploma/Bizonyítvány másolatát. Amennyiben Ön egyetemen, főiskolán tanul és hallgatóként vesz részt képzésünkön, abban az esetben a tanulmányi osztály által kiállított un. hallgatói jogviszonyt igazoló dokumentum továbbítása szükséges.

Amennyiben részletfizetést kér, vagy több modulos képzésre jelentkezik, abban az esetben "Általános Képzési Feltételek 3/B. pontja tartalmazza az Önre vonatkozó fizetési tájékoztatókat. Amennyiben a tandíjat egy összegben törleszti, abban az esetben az "Általános Képzési Feltételek 3/A. pontja érvényes.

A választott továbbképzés tandíjának teljes befizetése (beleértbe a részletfizetés utolsó részletét) a meghirdetett dátum előtt kb. 3 héttel történjen meg. Amennyiben a befizetés megtörtént, a "Közlemény" rovatban feltüntette az Önre vonatkozó 15 karakterből álló sorszámot, elküldte részünkre az előképzettség igazolását, egyéb adminisztrációs teendője nincs. Szeretettel várjuk Önt a képzésre, a visszaigazolásban megadott információk szerint!

 

Megjelent: 13186 alkalommal
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

PhysioVit Központ

Top

Honlapunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy az Ön számára a legjobb böngészési élményt nyújtsa.
A weboldal használatával Ön elfogadja jelen felhasználási cookie-kat.