+36 1 790 9900 | WhatsApp: +36 70 311 1094 | « Ügyfélszolgálat 900 - 1800 | Hírlevél »
 
   
  
 
KGG – Tréningterápia

Sokat beszélünk a sportoló nemzetről, arról, hogy a testmozgás az egészséges! Igen, ez így van, de csak egy feltétellel! Akkor, ha az jól van felépítve, egyénre szabottan, mindenkinek a saját mozgásmintája és egyéni adottságai alapján. Vajon igaz ez akkor is, ha gerincsérv, ízületi kopás, sérülések és operációk miatt keresi valaki a kondigépeket?

Sokan téves úton járnak, amikor azt gondolják nem szabad mozogni, mert gerincsérv miatt megtiltotta az orvos. Nem szabad guggolni a korábbi gerincsérv miatt. Nem szabad bevásárló táskát cipelni, mert attól újból fáj. Nem szabad súlyt emelni, mert tiltja a gyógytornász, vagy az orvos. Operáltak ezért tilos a súlyzós edzés.

Lehetne hosszan sorolni ezeket a téves és rossz kifogásokat, melyet nap mint nap hallunk. A valóság azonban az, hogy megfelelő rehabilitációs tréningekkel, egyénre szabott állapotfelmérés után, a panaszokat elemezve, azokat értékelve, a szövetek állapotát feltérképezve mindenkinél felállítható egy gyógyítást és/vagy panaszmentességet adó rehabilitációs edzés. Ehhez azonban szükség van e területre képzett gyógytornászra, akinek széles körű lehetősége van ennek kidolgozására, konzultációra orvossal, terápia meghatározására, rehabilitációs edzéstervek kidolgozására és megvalósítására. felhívjuk a figyelmet azonban arra, hogy ez a tréningterápia csak gondosan felépítve, az állapotváltozást pontosan analizálva és azt gondosan kivitelezve lehet sikeres. Ezt nem tudja és nem ismeri minden orvos, gyógytornász, csak aki a sportfizioterápiában jártas. E szolgáltatást most itt megtalálod a sportfizioterápiában!

A sportfizioterápián belül elérhető tréningterápia biztosítja

 • a porckopásos, kórosan átalakult ízületek panaszokat csökkentő működésének folyamatát, a rizikófaktorokat, az artrózis stádiumait, terhelések és mozgáshiányok lágyszövetekre kifejtett hatásait. Tudjuk milyen rehabilitációs lehetőségetek van a a tréning adta lehetőségeket kihasználva a gyógyításhoz. Széles körben lehetőségünk van beavatkozni a tréningtervek készítésébe, azok kivitelezésébe pl. 20kg-30kg-50kg, vagy akár nagyobb súlyok emelésénél is. És igen! Nem kontraindikál mindezt, csak a szakma szabályai szerint kell végezni a súlyok mozgatását, ismerve és elkerülve a veszélyeket. Ezeket mindig a szöveti regenerációs folyamatokat ösztönözve végezzük, hiszen a súlyoknak, azok mozgatásának vannak jótékony, gyógyító ingerei és ezeket használjuk ki a tréning során.
 • Operációk (porcsérülés, szalagsérülés, ínsérülés, csonttörés, izomszakadás) után a különféle szövetek regenerációs folyamata más és más. Ezeket ismerve kerülnek megállapításra a súlyzós gyakorlatok, a súlyok mértéke, az ismétlések száma, a szériák száma, a szünetek ideje stb.
 • Porckorongsérv után is kell súlyzókat használni. Nem csak talajtornára, meg úszásra, meg az eddig ismert kímélő életmódra lesz  szükség a panaszmentes szint megtartása érdekében, hanem fejlesztésre is, vagy a prevenció érdekében kell aktívnak lenni. Nem 1kg-os, vagy 2 kg-os súlyokat fontos itt már mozgatni, hanem  pl. 20kg-os, 50kg-os, vagy akár 100 kg-os súlyokat is kell tudni gond és sérülés, vagy panaszok kiújulása nélkül használni. Ezeket gondos vizsgálat utáni edzésterv készítéssel építjük fel és végezzük el.

 Talán ha ezt olvassátok, akkor megkérdezitek magatoktól, hogy ez vajon mennyire jó?

Az elmúlt hosszú évek külföldön és belföldön gyűjtött sportrehabilitációs gyakorlati tapasztalat alapján mondhatjuk, hogy rendkívül hatékony, csak jól legyen kialakítva az edzésterhelés. Jó az edzésterhelés – és ehhez kell a tréningterápia – akkor a fejlődést biztosítjátok a súlyzókkal végzett tréningek terápiás célból.

 

Ízületi és/vagy izomfájdalmad van? Elakadtál a rehabilitációban? Hobbi szinten sportolsz és fájdalmaid vannak? Megsérültél? Szeretnél elkezdeni sportolni, de nem tudod hogyan kezdd el? Nem tudod, hogy neked milyen gyógyító tréningre van szükséged? Orvosi beutalóval keresel terápiát?

Regisztrálj be hozzánk állapotfelmérésre és egészségügyi szakemberek (gyógytornászok, sportfizioterapeuták) által végzett tréningterápiára!

Információ kérése érdekében hívja ügyfélszolgálatunkat vagy írjon a képernyő jobb alsó sarkában megjelenő chat vonalon!

Telefonos elérhetőségünk munkanapokon 9:00-18:00 óra között a következő: +36 1 790 9900

 

 

Megjelent: 15810 alkalommal
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Komplex terápiák ára egészségcsomagban

Szolgáltatás ára GOLD kártyával

❶ 14450HUF/alk. (55 perc)

 • Vásároljon PhyDoArt® GOLD egészségkártyát és ezzel tegye tervezhetővé a kezelési árakat, hiszen a tréning mellé egyéb szolgáltatási is igénybe vehet majd, illetve ingyenes belépési lehetőség jár a konditerembe, a tréning helyszínére is. A kártya perceinek beváltása után minden terápiás szolgáltatásunk 15% kedvezménnyel kapható.
 • Kérje ügyfélszolgálatunk segítségét telefon: +36 1 790 9900

Szolgáltatás ára PLATINA kártyával

❷ 13600HUF/alk. (55 perc)

 • Vásároljon PhyDoArt® PLATINA egészségkártyát és ezzel tegye tervezhetővé a kezelési árakat, hiszen a tréning mellé egyéb szolgáltatási is igénybe vehet majd, illetve ingyenes belépési lehetőség jár a konditerembe, a tréning helyszínére is. A kártya perceinek beváltása után minden terápiás szolgáltatásunk 20% kedvezménnyel kapható.
 • Kérje ügyfélszolgálatunk segítségét telefon: +36 1 790 9900

Szolgáltatás ára PRÉMIUM kártyával

❸ 11900HUF/alk. (55 perc)

 • Vásároljon PhyDoArt® PRÉMIUM egészségkártyát és ezzel tegye tervezhetővé a kezelési árakat, hiszen a tréning mellé egyéb szolgáltatási is igénybe vehet majd, illetve ingyenes belépési lehetőség jár a konditerembe, a tréning helyszínére is. A kártya perceinek beváltása után minden terápiás szolgáltatásunk 30% kedvezménnyel kapható.
 • Kérje ügyfélszolgálatunk segítségét telefon: +36 1 790 9900

Szolgáltatás ára PRÉMIUM+ kártyával

❹ 14450HUF/alk. (55 perc)

 • Vásároljon PRÉMIUM + (minden zseb használható) kártyával és ezzel tegye tervezhetővé a kezelési árakat, hiszen a tréning mellé egyéb szolgáltatási is igénybe vehet majd, illetve ingyenes belépési lehetőség jár a konditerembe, a tréning helyszínére is. A kártya perceinek beváltása után minden terápiás szolgáltatásunk 15% kedvezménnyel kapható.
 • Kérje ügyfélszolgálatunk segítségét telefon: +36 1 790 9900

Szolgáltatás ára TANULÓ kártyával

❺ 14450HUF/alk. (55 perc)

 • Vásároljon szolgáltatást a tőlünk tanfolyamoknál kapott PhysioVit® hallgatói kártyával és ezzel tegye tervezhetővé a kezelési árakat, hiszen a tréning mellé egyéb szolgáltatási is igénybe vehet majd, illetve ingyenes belépési lehetőség jár a konditerembe, a tréning helyszínére is. A kártyával minden terápiás szolgáltatásunk 15% kedvezménnyel kapható.
 • Kérje ügyfélszolgálatunk segítségét telefon: +36 1 790 9900

Szolgáltatás ára CÉGES kártyával.

❻ 11900HUF/alk. (55 perc)

 • Vásároljon céges belépőkártyával és ezzel tegye tervezhetővé a kezelési árakat, hiszen a tréning mellé egyéb szolgáltatási is igénybe vehet majd, illetve ingyenes belépési lehetőség jár a konditerembe, a tréning helyszínére is. A terápiás szolgáltatásunk 30% kedvezménnyel kapható.
 • Kérje ügyfélszolgálatunk segítségét a partner cégeinkhez kapcsolódó és elfogadott céges kártyák használatáhozl: +36 1 790 9900
< >

Lökéshullám olcsóbb bérlettel

Bérlet formájában a lökéshullám kezelés ára 6900 Ft helyett most 5000 Ft/alkalom.

Ajándék masszázs

5 alkalmas PhyDoArt® kártyafeltöltésnél 3 db 20 perces masszázs az ajándék.

BodyScreening

Komplex PhyDoArt® egészségprogramokhoz most ingyenes gerincterhelés mérés.

Sportrehabilitáció

Profi sportolók rehabilitációja sportbiztosítással is!

Komplex gerincfelmérés

Egyénre szabott 3 dimenziós mozgásszervi vizsgálatok, mozgásminta szűrések.

Medical Flossing

Innovatív sportolói rehabilitáció a profi nemzetközi sportban is központunkban.

PhysioVit Központ

Top

Honlapunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy az Ön számára a legjobb böngészési élményt nyújtsa.
A weboldal használatával Ön elfogadja jelen felhasználási cookie-kat.