+36 1 790 9900 | WhatsApp: +36 70 311 1094 | « Ügyfélszolgálat 900 - 1800 | Hírlevél »
 
   
  
 

Már kiadott ÚJ (!) PhysioVit Card

36953

Aktuális megtakarítás (360.000 Ft-nál)

210000

Legfrissebb regisztráció (30 napban)

231

Aktuális képzések, ahol használható.

14
Hogyan spórolj nálunk? PhysioVit® Card és ami mögötte van.

2015. január 01-jén jelent meg a PhysioVit® hallgatói kártya, amelyet azóta már több ezren használnak hiszen a megjelenés évétől kezdődően a PhysioVit képzésein, szimpóziumain, nyílt napjain minden megjelent terapeuta, edző - azaz egészségügyi és sporttudományi szakember - számára ajándékba jár egy névre szóló és egyedi sorszámmal regisztrált adathordozó.

2009-2014. közötti időszakban szintén sok egészségügyi és sporttudományi szakember tanult már nálunk, vagy vettetek részt valamely nyílt napon, díjmentes rendezvényen. Értem ezalatt a képzéseken túl egészen a kezdetekig visszanyúló rendezvényeinket, egyetemi előadásokat stb. Akik akkor ott voltatok és/vagy azóta 2014-ig bezárólag velünk is kapcsolatba kerültetek, külön biztosítjuk visszamenőlegesen is a kártyaregisztráció lehetőségét itt kitöltött kártyaigénylő űrlap segítségével (feldolgozási idő maximum 8 munkanap).

alt

Miért lehet ez fontos tulajdonosa számára a hallgatói kártya? A PhysioVit® Card 2015-től egyfajta adathordozó funkciót lát el, ahol csoportosítva vannak a nálunk elvégzett képzések és minden, ami ezzel kapcsolatos. Ezt olvasva biztosan nem kap kedvet senki egy kártya regisztráláshoz, hiszen az adatok tárolása, az 5 évre visszamenőleges okirat kiállítás kötelezettsége a mi dolgunk. Ezzel az adathordozó funkcióval csak a mi munkánk vált könnyebbé.

Nézzük tehát milyen további előnyöket jelenthet a jövőben a PhysioVit® Card használat. Ami anyagi takarékosságot jelent, azok az előnyök most következnek.

  • 1.) A PhysioVit® Card használattal állandóan változó, megújuló képzési kedvezmények, képzési támogatás névre szólóan korlátlanul igényelhetők, mely a 2. tanfolyami regisztrációtól kezdődően érvényes kártyaszám esetén automatikusan jóváírásra kerül. Csupán a tanfolyami regsiztrációs lapon helyesen kell megadni a kártyaszámot és a hozzá tartozó nevet. Ezzel olcsóbbá válnak szakmai tanfolyamaink, melyekhez tartozóan a kedvezmények mértéke néhány ezer forinttól, 20.000 - 40.000 Ft-ig, vagy akár az eddigi legmagasabb 120.000 Ft-ig is terjedhet. Speciális esetekben képzésekhez kapcsolódó egyéb ingyenes tanfolyammal egészül ki. Kártyával igénybe vehető aktuális képzési csomagokról részletes tájékoztatók itt tekinthetők meg.
  • 2.) Ezen túl továbbra is kedvezménnyel vehetők igénybe az Egészségcentrum, Mozgásszervi Rendelő és Orvosi Központ szolgáltatásai, ha gyógyító kezelések, vagy tréningek esetében is.
  • 3.) Webáruházban, vagy a szaküzletben pedig a kártya felmutatásával, annak névre szóló ellenőrzésével és érvényességével állandó 15%-os kedvezménnyel kaphatod meg termékeinket, Ezek a kedvező vásárlási lehetőségek folyamatosak, sokszor összevonhatóan más, mennyiségi árcsökkentő tételekkel, vagy az általános shop kuponokkal és az időszakos 20.000 Ft fölötti értékben vásárláskor az ingyenes házhoz szállítással. Ennek részleteiről érdemes vásárlás előtt tájékozódni. Természetesen a kedvezmény jóváírásához minden vásárlásnál nálad kell, hogy legyen az általunk kiadott kártya az egyénre szabott kódszámmal, vagy ha online vásárolsz, akkor manuálisan regisztrálunk téged a PhysioCard csoportba. Innentől kezdve bejelentkezés után már a kedvezményes árainkat látod. Sok esetben kerültök kapcsolatba webáruházunkkal úgy, hogy még nem aktiváltátok a PhysioVit kártyát. Több alkalommal kapunk olyan kérdéseket, melyek az aktivilás nélküli vásárlásra vonatkoznak, vagy, az aktiválás menetére. Emiatt egy évvel ezelőtt készítettünk számotokra egy videót, mely bemutatja az aktiválási lehetőséget és ezt itt tudjátok megtekinteni.

 

Érdemes tehát mielőbb egy PhysioVit kártyát regisztrálni! Hogyan tehető ez meg? Amennyiben valaki hozzánk szakmai továbbképzésre jön, automatikusan adunk egyet ajándékba. A kártyát mindig az első képzési napon adjuk át és azt követően már használható. de az első képzés (modulszámtól függetlenül) nem kedvezményes. A kártyához tartozó képzési kedvezmények minden esetben a 2. tervezett és regisztrált szakmai tanfolyamtól (nem egyenlő a tanfolyami modullal, amely még az első képzéshez tartozik, ha több modulos képzésen vettél először részt) érvényesek és kerülnek jóváírásra.

Ezúton is köszönjük minden ügyfelünknek, nektek az elmúlt években mutatott hatalmas bizalmat. Továbbra is töretlen támogatásotokkal, hatalmas bizalmatokkal a tarsolyunkban vágunk neki az előttünk álló esztendőknek, a régi és új tervek megvalósításának. Várunk titeket szeretettel továbbra is szolgáltatásaink, rendezvényeink valamelyikére!

Kanyó Ildikó, PhysioVit

Megjelent: 15093 alkalommal
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

PhysioVit Központ

Top

Honlapunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy az Ön számára a legjobb böngészési élményt nyújtsa.
A weboldal használatával Ön elfogadja jelen felhasználási cookie-kat.