+36 1 790 9900 | WhatsApp: +36 70 311 1094 | « Online ügyfélszolgálat 900 - 1800 »
 
   
  
 
Kosár
0 Termékek - 0 Ft
A kosara üres!

Tanfolyamokkal nyitva vagyunk (év)

11

Utolsó tanfolyam elégedettsége (%)

99.9

Képzési tartalom aktualitása. (%)

100

Tanórák tartalmának értékelése. (%)

99.8

ONLINE JELENTKEZÉS - Tájékoztató

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező, ellenkező esetben a rendszer nem küldi el jelentkezését!

Általános adatok

Teljes név:*
Leánykori név:
Születési hely és idő (év/hónap/nap):*
Anyja neve:*
Email cím:*
Levelezési cím:*
Telefonszám:*

Általános adatok

Végzettsége (csak egy választható): *
Egyéb végzettség(ek):
Előképzettség igazolása:*
Előképzettség igazolásának másoltatát töltse fel itt a jelentkezési lapra!

Egyetemi/főiskolai hallgatók esetében az előképzettség igazolása helyett a tanulmányi osztály által kiállított hallgatói jogviszony igazolás továbbítása szükséges! Kérjük, hogy a szakmai továbbképzésekhez szükséges előképzettségi igazolást vagy a jelentkezési laphoz csatolja, vagy küldje meg részünkre a jelentkezesilap@physio-vit.hu Email címre. Hallgatói jogviszony esetén az iskola által kiállított jogviszony igazolást szükséges csatolni!
Formátum: A csatolt dokumentum formátuma .jpg, .png file legyen. PDF formátum nem ajánlott!

Igazolások

Gyűjti a továbbképzési pontokat?*
Igen válasz esetén adja meg előképzettsége szerinti nyilvántartási számát!

Egészségügyi Nyilvántartási és Képzési Központ honlapján tudja könnyen és gyorsan kikeresni a korábban már regisztrált nyilvántartási számát, amely eltérhet a nyilvántartási kártyán feltüntetett számtól. Kérjük ezt a számot tüntesse majd fel!  Ennek hiányában pontszerző tanfolyamunk esetén nem áll módunkban továbbképzési pontjait regisztrálni. Nyilvántartási számát itt keresheti ki: https://kereso.enkk.hu/

Képzés elvégzését igazoló oklevél/részvételi igazolás nyelve a magyaron kívül.*

Az idegen nyelvű igazolás kiállítása díjköteles (5.000 Ft), amelynek részleteiről az Általános Képzési Feltételekben olvashat!

Számlázási adatok

Tandíjat fizeti:*
Megjegyzés a számlafizetőhöz kapcsolódóan:

Amennyiben a tanfolyami díjat megosztva többen fizeti a Jelentkező részére, kérjük ennek részleteit, a megosztott összeget, esetleg a második díjfizető számlázási adatait itt lehet feltüntetni.

Tandíj fizető neve (számlázási név):*
Tandíj fizető címe (számlázási cím):*
Tandíj fizető telefonszáma:*
Adószám:*

Tandíjat fizető adatait (név, cím, telefonszám, adószám) kötelező megadni, ha a képzés díját nem magánszemélyként fizeti. Ebben az esetben a költségelszámolásra jogosult Kft., Bt. Alapítvány, közintézmény stb. adatait írja be az űrlap mezőibe.

Tandíjfizetés

Amennyiben rendelkezik érvényes, tőlünk kapott ajándékutalvány kóddal, vagy hallgatói kártyájához tartozóan az adott képzés a jelentkezés leadásának időpontjában kedvezményes PhysioVit Cardtulajdonosok részére, kérjük írja be a számot a  fenti mezőbe. A kódhoz rendelt % aránynak megfelelően állítjuk ki a tandíj összegének számláját.

Részletekben fizeti a tandíjat?*
Hány részletben tervezi fizetni a tandíjat?*
Kérjük válassza ki a fizetési módot!*

A tanfolyam díjának fizetése minden esetben a képzés előtt szükséges. Amennyiben a készpénzes fizetési módot választja, a tanfolyami díj 1143 Budapest, Gizella út 51-57. sz. alatti ügyfélszolgálati irodánkban fizetendő nyitvatartási időben (H-P: 9:00-18:00). Ajánlott előtte időpont egyeztetés a várakozási idő elkerülése érdekében. Tandíjfizetés egyéb részletei ide kattintva olvashatók...

Kuponkód

Amennyiben Önnél van érvényes kupon, kérjük adja meg a kódot a tanfolyami díj kedvezmények beszámítása érdekében.

Kérjük adja meg a kuponkódot.

Kérjük válassza ki a képzést!

Aktuális képzések és dátumok*
Megjegyzés a kiválasztott képzéshez tartozóan:

Amennyiben a választott témakörrel kapcsolatosan szeretne információt közölni velünk, kérjük írja ezt be ide, a "megjegyzés" rovatba. 

Milyen tanulási formában szeretné az elméleti és gyakorlati előadásokat hallgatni?

Járványügyi veszélyhelyzet idején (2020.11.11-től kezdődően) a PhysioVit megtartja a COVID19 idején minden meghirdetett szakmai továbbképzésére vonatkozó oktatásokat a következő formában. Elméleti blokkok online kerülnek leadásra, a gyakorlati előadások pedig személyes megjelenést követően előre egyeztetett időpontban 2-4 fős csoportokban a veszélyhelyzetet követően a résztvevő által megválasztott időpontban, figyelembe véve a minimalizált csoportlétszámot. Ezt azt jelenti, hogy a hozzánk képzésre érkező szakember eldöntheti, hogy:

 • 1.) az elméleti és a gyakorlati órákat a veszélyhelyzet után a klasszikus formában szeretné megismerni személyes megjelenés mellett a veszélyhelyzet után, akkor eltolhatja a választott továbbképzés dátumát a veszélyhelzet utáni időszakra, VAGY
 • 2.) az elméleti tananyagot online, un. digitális oktatási rendszerben folytatja és sajátítja el, ahol az előadásokat (videó és live) webinár, vagy az Online Campusban kialakított felhasználói profilon keresztül hallgatja és a gyakorlati órákat pótolja a személyes megjelenéssel. Ez utóbbi azt jelenti, hogy az oktatás a klasszikus megjelenés során lerövidül, mert csak gyakorlati előadások miatt kell a PhysioVit képzési helyszínén megjelenni.
 • 3.) Csak webinár (Ennek megfelelő téma alapján, melynek aktuális listája itt található.)

A veszélyhelyzet fennállása idején ennek a bekezdésnek kitöltése nem kötelező, mert jelenleg szakmai továbbképzéseink minden esetben a 2. pont szerint zajlanak. Live webinárok pedig, melyek újdonságként biztosítanak ismeretanyagot szintén elérhetők és választhatók. Webinárhoz gyakorlati óra nem tartozik, így a személyes megjelenést nem kell a webinárok esetében pótolni.) Kérdése van ezzel kapcsolatban? Hívja a +36 70 311 1094, vagy +36 1 790 9900 telefonos ügyfélszolgálatunkat.

Hogyan szeretné az előadásokat hallgatni?

PHYSIOVIT hallgatói kártya (PhysioVit Card)

A PhysioVit hallgatói kártyát az első tanfolyami regisztrációkor díjmentesen elkészítjük. A mezőket akkor is ki kell tölteni, ha Ön még nem rendelkezik PhysioVit kártyával. Ebben az esetben kérjük 00000 karaktereket írjon majd be. A megadott adatok alapján készítjük el személyre szabott kártyáját. Olvassa el részletes tájékoztatónkat a kártyáról itt! PhysioVit hallgatói kártya.

Előképzettség megnevezése:*
Kártyabirtokos neve (csak magánszemély lehet):*
Kártyabirtokos címe:*
Amennyiben már van hallgatói kártyája, kérjük adja meg annak 16 jegyű sorszámát!*
Hozzájárulok, hogy a weboldalra történő regisztrációm során megadott adataimat a(z) PhysioVit Nemzetközi Oktatási- és Terápiaközpont Kft., mint adatkezelő megismerje, letárolja, kezelje a tanulmányi profilom létrehozása, hozzájárulásom visszavonásáig. *
Kijelentem, hogy a regisztrációval kapcsolatos adatkezeléssel kapcsolatban elolvastam és tudomásul vettem a http://www.physio-vit.hu/physio/447-adatvedelmi-tajekoztato oldalon található adatkezelési tájékoztatót.*

Adatvédelmi nyilatkozatunkat és 2018.05.25-től érvényes GDPR alapján készült adatvédelmi tájékoztatónkat itt tekintheti meg.

Általános továbbképzési szerződés feltételeit elolvastam és elfogadom.*

Tanfolyami regisztrációhoz kapcsolódó tájékoztató, útmutató.

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező, ellenkező esetben a rendszer nem küldi el jelentkezését!

Tisztelt Érdeklődő! A jelentkezési lap kitöltése előtt olvassa el rövid tájékoztatónkat!

1.) A csillaggal jelölt mezők (*) kitöltése minden esetben kötelező! Ellenkező esetben a rendszer nem küldi el az Űrlapot. Emellett nagyon fontos, hogy a valóságnak megfelelő adatokat írja be rendszerünkbe, mert jelentkezését csak ebben az esetben tudjuk elfogadni, valamint a számlát kiállítani és elküldeni Önnek a választott képzéshez tartozó tájékoztatóval párhuzamosan. Kitöltéssel kapcsolatos tanácsok (útmutató):

 • Amennyiben Ön magánszemélyként fizeti a kiválasztott továbbképzés részvételi díját, akkor a számlázási adatokhoz kérjük másolja be saját nevét, lakcímét telefonszámát újból, valamint adószám esetén írjon be 0-t.
 • A visszaigazolásban megküldjük a képzéshez szükséges tájékoztatót (kezdés, zárás, kártyainfó, tanfolyam tananyagával kapcsolatos legszükségesebb ismeretek, díjbekérő, tandíjfizetési információk, bankszámla számok, részletfizetési igény esetén a tandíj részletes lebontása, regisztrációs szám. Mindezeket a jelentkezes@physio-vit.hu (Tanulmányi Osztály) E-mail címről.
 • A visszaigazolás tényéről az E-mailben történő információ továbbítás mellett SMS-ben is tájékoztatjuk Önt a kizárólag SMS kommunikációra kiépített +36 70 700 9419-es telefonszámról.
 • A részvételi díj befizetéséhez szükséges információkat, adatokat a jelentkezést követően továbbítjuk E-mailben, vagy postai úton. Amennyiben ez a jelentkezés után 14 munkanapon belül nem történik meg, kérjük hívjon minket a +36 1 6073219, vagy +36 21 2525207 telefonszámok valamelyikén.
 • Továbbképzéseinkre jelentkezések a legtöbb esetben feltételezik a szükséges előképzettségek meglétét humán egészségügyi (gyógytornász, orvos, gyógymasszőr) és sporttudományi (edző) területektől, melyet a tanfolyamok részletes leírása alatt minden továbbképzés esetében  felsoroltunk. Ennek érdekében jelentkezést követően szükséges az előképzettséget igazoló diploma/oklevél másolatának elküldése E-mailben, melyet csak a továbbképzés kezdetéig őrzünk meg, aztán végleg töröljük adatbázisunkból!
 • Szakmai továbbképzésre jelentkező 9-es szakmacsoportba tartozó egészségügyi végzettségű szakemberek a továbbképzési pontokat kapnak, melyet csak abban az esetben tudunk regisztrálni és a zárást követően biztosítani, ha a jelentkezési lapon fel van tüntetve a nyilvántartási szám és bejelöli a kreditpontok gyűjtésére vonatkozó "IGEN" jelölést. Amennyiben ezek hiányosan, vagy egyáltalán nem kerülnek kitöltésre, abban az esetben nem tudunk igazolást kiállítani. Utólagos kéréseket nem tudunk elfogadni.
 • A jelentkezési űrlap elküldése előtt kérjük olvassa át "Általános Jelentkezési Feltételeket", melynek elfogadásával lehetséges a jelentkezés elküldése.
 • Hallgatók, PhysioVit Card tulajdonosok és egyéb kedvezménycsoportosok részére (egyetemi, főiskolai) kedvezményt csak abban az esetben tudjuk biztosítani, ha ezt igazolni tudja. Ezért a PhysioVit hallgatói kártya számát be kell majd írni a regisztrációs lapra a kedvezmény érvényesítése érdekében. Hallgatók esetében a főiskola/egyetem tanulmányi osztálya által kiállított hallgatói jogviszony igazolás csatolása szükséges. Hallgatók a szakmai továbbképzést megkezdhetik, de a sikeres zárás kizárólag az előképzettség megszerzését követően biztosított.
 • Amennyiben jelentkezési űrlapon nem csatolta az előképzettségének igazolását, abban az esetben az info@physio-vit.hu, vagy a jelentkezes@physio-vit.hu Email címre várjuk a dokumentum másolatát. Csak ebben az esetben tudjuk jelentkezését véglegesen elfogadni!

2.)Tanfolyamok részvételi díját bizonyos esetekben a jelentkezőnek lehetősége van részletekben is fizetni. Ennek feltételeiről az Általános szerződési feltételek menüpont alatt, vagy a Részletfizetési lehetőséget bemutató menüben ide kattintva olvashat. A részletfizetés díjköteles a hozzá tartozó kezelési költség miatt, amely részletenként 2000 Ft+ÁFA.

3.) Minden képzésünk előképzettség köteles. Az előképzettséget igazolni kell legkésőbb a jelentkezési lap beküldésétől számított 14 napon belül.

4.) Az aktuális GDPR rendelet alapján a tanfolyami regisztrációhoz, valamint a képzéssel kapcsolatos adatok kezeléséhez és tárolásához szükséges információt az adatkezelési tájékoztatóban tekintheti meg, amely a következő linkről közvetlenül is elérhető: http://www.physio-vit.hu/physio/447-adatvedelmi-tajekoztato

Amennyiben olyan kérdése van a választott tanfolyammal, vagy a regisztrációs lappal kapcsolatosan, amelyről jelen írásunkban nem adtunk tájékoztatást, kérjük írja meg a Tanulmányi osztály részére megküldött levélben: jelentkezes@physio-vit.hu, vagy hívjon minket telefonon a következő számok valamelyikén: +36 1 607 3219, +36 21 2525 207

VESZÉLYHELYZET IDEJÉN TANFOLYAMI REND:2020. március 12-től bevezettük a digitális oktatási rendszert, amelynek keretében minden tanulónk, aki szakmai továbbképzésben vesz részt a járvány idején a PhysioVit Online Campusában folytatja tanulmányait. A szigorúan manuális készségekre és a manuális technikák precíz begyakorlására irányuló szakmai továbbképzéseink gyakorlati órái ezt követően kerülnek megrendezésre a veszélyhelyzetet követően.

Járványügyi veszélyhelyzet után a nálunk tanuló szakemberek választhatnak a klasszikus tanfolyami menetrend és a digitális oktatási rend között. Az utóbbi esetében az elméleti tanulás online térben biztosított, a gyakorlati órák pedig 2-3 fős csoportokban a veszélyhelyzet után.

Üdvözlettel:
PhysioVit Tanulmányi Osztálya

Top

Honlapunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy az Ön számára a legjobb böngészési élményt nyújtsa.
A weboldal használatával Ön elfogadja jelen felhasználási cookie-kat.