+36 1 790 9900 | WhatsApp: +36 70 311 1094 | « Ügyfélszolgálat 900 - 1800 | Hírlevél »
 
   
  
 

Tanfolyamokkal nyitva vagyunk (év)

12

Utolsó tanfolyam elégedettsége (%)

100

Képzési tartalom aktualitása. (%)

100

Tartalom gyakorlatiassága. (%)

100

Kedves Érdeklődők! Kedves Kollégák!

Gyógytornászok, orvosok, természetgyógyászok, gyógymasszőrök, logopédusok, személyi edzők, gyógytestnevelők, testnevelő tanárok, humánkineziológusok, fogtechnikusok, konduktorok részére számtalan jó és hasznos továbbképzés létezik. Az új irányzatok, terápiák, kezelési formák, modern rehabilitációs elvek annyira sokrétűek, hogy néha nehéz kiigazodni az ajánlatok között. A végleges döntés előtt figyelembe kell vennie néhány nélkülözhetetlen szempontot, mint például:

 • • A megtanultakat mennyire tudom alkalmazni munkahelyi környezetben?
 • • Megfelelő számomra a képzési tematika?
 • • Mennyi a képzés költsége? Vállalható számomra a tandíj? Választható részletfizetési lehetőség?
 • • Csak egy képzést keresek, csak az olcsó képzéseket kutatom, vagy valódi, minőségi, gyakorlatban is hasznosítható szakmai fejlődési alternatívát?
 • • Azt kapom a képzés elvégzésével tartalmilag, amit keresek?
 • • Hamar megtérül majd a képzésre fordított összeg?
 • • Tudok a megszerzett képesítéssel sz.e. külföldön is érvényesülni?
 • • Kredites, akkreditált a képzés, vagy sem?
 • • Minden szempontból ideálisak számomra a képzés tárgyi feltételei?
 • • Megfelelőek a képzés személyi feltételei? Kitől tanulhatok?

Tisztában vagyunk a döntés súlyosságával, hiszen nehéz eligazodni a számtalan ajánlat, lehetőség és egyéni, valamint munkahelyi igény/elvárás között, mégis felelősen kell választania. Az is fontos szempont sokak esetében, hogy a képzés díja megfizethető, vagy sem. Küldetésünknek megfelelően szeretnénk Önt tényszerű információkkal segíteni abban, hogy a legjobb képzéseket kapja nemzetközi tapasztalatainknak köszönhetően, magas színvonalon és minőségben a legjobb oktatóktól, figyelembe véve az aktuális magyar és nemzetközi szabályozásokat, trendeket.

PhysioVit®-nél egyik legfontosabb küldetésünknek tartjuk, hogy külföldön szerzett tapasztalataink alapján színes szakmai továbbképzéseket biztosítsunk a magyar és osztrák, német, svájci szakemberek számára is (gyógytornászok, orvosok, logopédusok, személyi edzők, természetgyógyászok, gyógymasszőrök stb.). Olyan képzéseket, amelyek nélkülözhetetlenek hallgatóink számára a karrier, a szakmai továbbfejlődés, az érvényesülés biztosításához. Fontos kiemelni, hogy a képzéseinkre jelentkezések elfogadásánál minden esetben figyelemebe vesszük a tananyagot, annak elsajátíthatóságát és az előképzettséget.

Minden esetben fontos szempontunk a képzések tananyagában a gyakorlat centrikus oktatás, az előadások elméleti anyagának lehető legtökéletesebb gyakorlati integrálásának több szempont szerinti biztosítása. Ezért számunkra kiemelt feltétel, hogy oktatóink gazdag gyakorlati tapasztalatokkal rendelkezzenek, a hétköznapokban ők is páciensekkel, sportolókkal, betegekkel foglalkozzanak, ne csak Magyarországon. Tanfolyamvezetőink Németországban, Egyesült Államokban, Ausztriában, Olaszországban és Magyarországon, Brazíliában, Lengyelországban, Hollandiában, Japánban, Angliában Oroszországban, szerzett gyakorlati tapasztalatokkal rendelkeznek, magukat állandóan tovább képezik.

Általunk kínált képzések sokrétűek, alkalmazhatók az egészségügyi rendszerben, a wellness-fitness, az egészségnevelés, a prevenció, valamint a sport, a coaching és orvoslás/szakorvoslás területén egyaránt.

PhysioVit® magyarországi tevékenységének megkezdése után néhány hónappal  már meghatározó tényezővé vált a magyar oktatási rendszerben. Dinamikusan fejlődő oktatási centrumunk régi és új hallgatóink számára mindig kínál újabb és újabb alternatívákat. PhysioVit® nemzetközileg elismert oktatási centrum, ahol tényleg a megbízhatóság és a minőség, az aktuális tudományos eredmények alapján végzett tanulás segítése az elsődleges! Mindebben docenseink, professzoraink, speciálisan és sokrétűen képzett fizioterapeutáink hatalmas gyakorlati tapasztalattal sokban hozzájárulnak.

Úttörői vagyunk olyan képzések bevezetésének, mint pl. a Dorn féle manuális gerincterápia (2009), a City University Los Angeles által védnökölt sportfizioterápia (2011), a valódi sportrehabilitáció, a rágóizületi terápia/ Craniomandibuláris Diszfunkciók (2011), a Cyriax féle manuálterápia (2014), Simons/Travell féle Trigger- és tenderpont terápia (2012) a Fascia Release terápia (2012), a Typaldos módszer (2015), amely utóbbi egyik nemzetközi partnerünk az EFDMA közreműködésével szabályozott fascia disztorziós irányzat, a Medical Flossing (2016), a Proprioceptiv Physiotape (2011), a WHO által szabályozott Osteopathia irányzatok INOMT Biokibernetikus Osteopathia (2014) és az IFAO Osteopathia (2017) stb.

Megalakulásunk óta azon dolgozunk, hogy a magyar sportrehabilitáció területén tapasztalható hiányosságokat pótoljuk. Nevünkhöz, tevékenységünkhöz fűződik a magyar sportfizioterápia alapjainak megteremtése. Magyar és nemzetközi területeken tevékenykedő képzési iskoláink kezében kettő nagy és egyben jogvédett irányzat van. Az egyik képzés az International Academy For Sportscience közreműködésével, a City University Los Angeles, valamint a World Commission For Sports Biomechanics védnöksége alatt futó Physical Rehabilitation Trainer, azaz I.A.S. Sportfizioterápia, Rehabilitációs tréner (PRT) képzés, amelynek kizárólagos hazai képviseletét mi látjuk el. Munkánknak köszönhetően terjedt el a személyi edzéseket végző iskoláknál is a sportrehabilitációs szakirány beindítása. Másik nagy sportrehabilitációs irányzat a DOSB Sportfizioterápia, a Deutscher Olympischer Sportbund (Német Olimpiai Sportszövetség) licence alatt álló képzés. Elmúlt öt évben folytatott tevékenységünknek köszönhetően bátran mondhatjuk, hogy teljes mértékben úttörők vagyunk a magyar sportrehabilitációban, hiszen mi terjesztettük el, mi adjuk továbbra is az irányelveket és ezzel egyedivé is váltunk. Büszkék vagyunk arra, hogy mi képeztük ki olyan iskolák tanárait is a Sportrehabilitáció területén, mint az IWI, vagy a Fitness Académia Általunk bevezetett képzésnek köszönhetően végre már Magyarországnak is vannak nemzetközi szinten jegyzett sportrehabilitációs szakemberei (WART/USA, WART/Európa), akik a kluboknál és sportszövetségnél a munkánknak köszönhetően fejlődhettek.

Megalakulásunk óta több ezer hallgató szerezhetett nálunk egy, vagy több képesítést, amelyeket azóta is sikeresen alkalmaznak munkájuk során a világ számos országában. Magyarországon kívül pl. Abu Dhabi, Dubai, USA, Olaszország, Spanyolország, Görögország, Németország, Svájc, Dánia, Anglia, Írország, Ausztria, Szlovákia, Románia, Oroszország. Visszajelzések alapján kijelenthetem, hogy ezekben az országokban is minőségi szinten teljesítő szakemberek képzésében vállaltunk jelentős szerepet és ezt tesszük majd a későbbiekben is.

Ami a jövőt illeti, mi a PhysioVit®-nél továbbra is fontosnak tartjuk, hogy a jelenleginél is több szakemberrel ismertessük meg aktuális képzéseink széles és színes palettáját, mint pl. a sportrehabilitáció speciális területét, ezáltal a jelenleginél több sportfizoterapeuta kezdje meg munkáját a kórházakban, járóbeteg szakellátásban, praxisokban, sportkluboknál. Még több sportrehabilitációs tréner kezdje meg munkáját a kórházak járóbeteg szakrendelőiben, a magánrendelőkben, a sportkluboknál. Azok a szakemberek is kaphassanak speciális képesítést , akik a kórházakban először találkoznak a sérült sportolóval, a sérült pácienssel! Ezt azért is tartjuk kiemelkedően fontos szempontnak, mert minden későbbi rehabilitációs lehetőség, irány, időtartam, korai és/vagy késői qualitativ és quantitativ eredmények sokszor már itt megpecsételődnek. Jövőben is fontosnak tartjuk az élsport, a teljesítményfokozás és a gyakran előforduló sportsérülések megelőzése, kezelése területén dolgozó edzők, orvosok, terapeuták felkészítését a legnaprakészebb, tudományos kutatásokon alapuló, és a nemzetközi gyakorlatban is bevált sportrehabilitációs és prevenciós módszerekbe.

Továbbra is úttörők vagyunk a fasciaterápiák széles palettájának elterjesztésében, hiszen tanfolyamaink 2011 (fascia anatómia és biokémia) 2012-es (elsősorban a manuális terápiák, technikák és a hozzájuk tartozó önkorrekciók) megjelenése óta sokrétűen beépítettük azt a betegkezelésbe és a sport területére olyan szakmai továbbképzések biztosításával, mint:

 • Fascia Release manuális terápia (Magyarországon megjelent 2012)
 • Fascia anatómia és funkionális anatómia (Magyarországon megjelent 2017)
 • Medical Flossing (Magyarországon megjelent 2016)
 • Typaldos módszer - Fascia Disztorziós Modell Terápia (Magyarországon megjelent 2015)
 • Biokibernetikus Osteopathia (Magyarországon megjelent 2014)
 • IFAO Osteopathia (Magyarországon megjelent előadások formájában 2016, képzések formájában 2017)
 • Performance and Mobility (PhysioVit®-nél megjelent 2017)
 • Self Myofascial Release (PhysioVit®-nél megjelent 2011)
 • Simons/Travell féle Trigger- és tenderpont terápia (Magyarországon megjelent 2012)
 • Funkcionális Diagnosztika és analízis (Magyarországon megjelent 2014)
 • Sportosteopathia (Magyarországon megjelent 2017)
 • IAS Sportfizioterápia (Magyarországon megjelent 2011)
 • DOSB Sportfizioterápia (Magyarországon megjelent 2017)

2014-ben, valamint 2017-ben megjelent nálunk kettő féle Osteopathia irányzat. Ezen koncepció teljes mértékben figyelembe veszi az WHO nemzetközi előírásait a tanfolyami évek és az elméleti és gyakorlati óraszám tekintetében. Ezen területen is törekedtünk a minőség megtartására, ezért kizárólag olyan docensekkel, instruktorokkal dolgozunk együtt, akiknek már több évtizedes tapasztalata van e területen. Így jutottunk el ahhoz is, hogy e területen szintén úttörők lehessünk Magyarországon. Kizárólag nálunk érhető el nemzetközi viszonylatban is változatlan tematikában 4-5 éves képzési koncepciókban az Osteopathia. Mindez természetesen a minőségi garancia érdekében!

 

Továbbra is úgy tartjuk, hogy akkor lehet valaki igazán sikeres, ha a terápiákat kiválóan, egyénre adaptáltan képes ötvözni a páciense állapotát hatékonyan felmérve és arra az adott időben a legmegfelelőbb terápiát sikerül kiválasztania. Ezt azonban csak úgy teheti meg, ha széles körben ismeri az alkalmazható terápiás lehetőségeket, azok szervezetre gyakorolt hatását. sz.e. sejtszintű folyamatok befolyásolása, azaz a biokémia és élettan szintjén az anatómia mellett. Sikerül gyakorlati tapasztalatokat szereznie a képzés idején, ezt sajátként átélve, velünk egyeztetve sikerélményekkel elvégezni a záróvizsgákat. Éppen ezért fontosnak tartjuk, hogy tanulóink a képzések idején, vagy azt követően is maradjanak velünk kapcsolatba, esetleg meg tudják osztani élményeiket, vagy ha elakadnak a gyakorlatban meg tudják beszélni problémáikat oktatóinkkal, vagy hasonló témában tevékenykedő terapeutákkal. Ebből adódóan tanulóink zárt csoportokban továbbra is aktívak maradnak a velünk való kommunikációban. Sok esetben törekszünk arra, hogy megnyissuk az utat tanulóink és a nemzetközi vonalak felé is, melyre a külföldi kedvezményes kongresszusi megjelenések, a külföldi munkacsoportok és a zárt körű szakmai csoportok kiváló lehetőséget biztosítanak.

 


12 pont, amiért érdemes a PhysioVit® képzéseit választani!

1.) Gyakorlat centrikus képzések: Minden tanfolyam, előadás esetében fontosnak tartjuk a sok-sok gyakorlási lehetőség biztosítását a funkcionális, a problémamegoldó gondolkodás keretein belül. Képzéseink minden szempontból egy jól struktúrált, átfogó felkészítést adnak a hallgatók számára.

2.) Aktuális kutatási eredményeken alapuló képzések. Legmodernebb kutatási eredményeken alapuló képzéseket biztosítjuk hallgatóinknak. Szakmai partnereinkkel együtt kiemelt figyelmet fordítunk a kutatási munkákra, a koncepciók fejlesztésére is.

3.) Fontosnak tartjuk olyan továbbképzések biztosítását, amelyek minden tekintetben tükrözik az aktuális trendeket, a fejlődést a magas szintű eredményeket.

4.) Magyar és nemzetközileg elismert képzési igazolások/tanúsítványokat adunk sikeres vizsgát követően! Ez minden tanfolyamunkra érvényes!

5.) Oktatói team: A nemzetközi és hazai rehabilitációs és sportrehabilitációs egységekben/rendszerekben tevékenykedő oktatók, instruktorok, docensek és doktorok garantálják a rendkívül magas minőséget. Docenseink, instruktoraink területükön több évtizedes szakmai gyakorlattal és ezáltal hatalmas tapasztalattal is rendelkeznek, melyeket a tankönyvek nem biztosítanak, de szakembereink igen. megnyitják ezáltal a lehetőséget arra, hogy képzéseink résztvevői egy-egy adott témában hamar elindulhassanak a funkcionális, problémamegoldó gondolkodás terén, ötleteket, tippeket adnak arra vonatkozóan egy-egy terápiás beavatkozásnál milyen széles területre kell összpontosítani.

6.) Széles kapcsolatrendszer: Nemzetközi partner kapcsolataink által a legjobb kapcsolatokat építheted ki nálunk. Erre kifejezett munkacsoportjaink állnak rendelkezésre, különféle fórumok biztosítják (angol és/vagy német nyelven) a kommunikációt a világ bármely részén élő terapeutákkal. Ingyenes szimpóziumokon tanfolyamaink, terápiáink iránt érdeklődők megismerhetik koncepcióinkat mielőtt még igénybe vennék szolgáltatásainkat. Ezzel biztosítjuk a széles körű kapcsolatok idő előtti kiépítését és fenntartását, az állandó kommunikációt.

7.) Kiváló infrastruktúra: Továbbképzéseink helyszíne jól megközelíthető. Magyarországi központunk a 14. kerületben, a Siemens Zrt. központi telephelyén (1143 Budapest, Gizella út 51-57.) van, melynek gyalogos bejárata a Hungária krt. felé néz, így közel vagyunk a Keleti pályaudvarhoz, vagy a Nyugati pályaudvarról induló és oda érkező vonatok Zugló vasútállomás megállójához (kb. 5 perc gyalogosan), az M3-as autópálya bevezető szakaszához, a Puskás Ferenc stadionhoz az 1-es villamos vonalán. Ezen kívül továbbképzéseink Budapest mellett ismét megjelentek Sopronban, Debrecenben is, így Ausztria, Németország, Szlovákia felől, vagy Románia felől hozzánk érkező külföldi terapeuták is megtalálják számukra a testhez álló képzéseket.

8.) Tárgyi feltételek: A képzési koncepció által megkövetelt oktatási eszközök színes választéka biztosítja a hatékony tanulást. A PhysioVit® magyarországi központja több oktatóteremmel rendelkezik, lehetőséget biztosít a tanfolyamokon kínált terápiák tesztelésére is a központban működő bemutatóterem és referencia rendelő segítségével. Ezen kívül sportrehabilitációs szakirányú képzéseink sok esetben a hozzánk tartozó sportközpont használati lehetőségével is kiegészül, ahol szabad súlyzós tréningek, vagy kondigépek biztosítják a perfekt gyakorlást a tárgyi felszereltség függvényében.

9.) Hallgatói kedvezmények, állandó kedvezménycsomagok: 2015. óta nálunk tanuló hallgatók, terapeuták számára díjmentes szolgáltatásként biztosított a PhysioVit® adatkártya használata, amely állandó kedvezményes képzési és vásárlási csomagot biztosít minden régi és új hallgatók számára egyaránt. 2015 előtt nálunk tanuló terapeuták számára is biztosított a kártya regisztráció itt.

10.) Komplex, jól kidolgozott jegyzetanyag, bizonyos esetekben CD programok és szkriptek biztosítják a hatékony tanulást.

11.) Képzéseinken kiválóan teljesítő hallgatók számára megnyitjuk a lehetőséget saját karrier kiépítéséhez kapcsolati rendszerünknek köszönhetően.

12.) Rendszeres képzési támogatásokat, nyereményjátékokkal ingyenes képzési lehetőségeket, vagy részletfizetési lehetőségeket, kedvezménycsomagokat biztosítunk a nálunk tanulni vágyó terapeuták részére amely nagymértékben segíti a továbbtanulásban a hátrányos helyzetben lévő, de fejlődni akaró szakembereket is.

 

Jövőben is fontosnak tartjuk - a jelenleg is elérhető 30 féle továbbképzésünk mellett - minden új és tudományosan megalapozott irányzat, minden új technika bevezetésének, hozzáférhetőségének biztosítását, amely a hatékony betegkezelést és egészségmegőrzést célozza meg. Továbbra is fontos célkitűzésünk a minőség és megbízhatóság, a professzionális tudás átadásának biztosítása széleskörűen tanulóink számára a lehető legtökéletesebb tudás biztosítása érdekében. Hogyan vélekednek rólunk mások. Bemutatjuk ezt a hallgatói visszacsatolás vonalon.

Kívánok kellemes időtöltést honlapunkon, illetve képzéseink, szimpóziumaink valamelyikén. Bízom benne, hogy Ön is hamarosan ellátogat majd valamelyik rendezvényünkre és akkor személyesen is találkozhatunk Önnel.

Üdvözlettel:

Kanyó Ildikó, tulajdonos - PhysioVit® Group

Megjelent: 19527 alkalommal
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

PhysioVit Központ

Top

Honlapunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy az Ön számára a legjobb böngészési élményt nyújtsa.
A weboldal használatával Ön elfogadja jelen felhasználási cookie-kat.