+36 1 790 9900 | WhatsApp: +36 70 311 1094 | « Ügyfélszolgálat 900 - 1800 | Hírlevél »
 
   
  
 

Online regisztrációs űrlap tréningre és/vagy terápiára

Gyógytornász- fizioterapeuta szakembereink hazai és nemzetközi (németországi) egészségügyi rendszerben szerzett tapasztalataik alapján gyógyítják a rendelőinkben pácienseinket. Kiemelt szakmai területünk a gyógytornán/fizioterápián belül a manuálterápia, fasciaterápia és egyéb lágyszöveti manuális technikák, oszteopátia, sportfizioterápia. Kiemelt centruma vagyunk a profi sportolók rehabilitációjának hazai és nemzetközi porondon egyaránt, ugyanakkor a nem sportoló betegek részére is biztosítjuk a sportrehabilitációs szemléletű gyógyulás lehetőségét. 

Ön nem profi sportoló? Nem baj. A rendelőnkben akkor is megtalálja az Önnek megfelelő terápiákat, ha pl. krónikus mozgásszervi panaszaitól, nehezen múló ízületi, vagy izomfájdalmaitól, zavaró tartáshibáktól szeretne megszabadulni és szakmai segítséget keres. Sérülés, vagy operáció utáni állapotban keres gyógytornászt? Rendszeres ülő munka miatt krónikus panaszok nehezítik napjait?  Rendszeresen kiújuló, nehezen múló fájdalmai vannak? Regisztráljon akkor hozzánk Ön is!

Sok esetben vagyunk jelen világversenyekre készülő sportolók egészségmegőrzésében is (a sérülések rehabilitációja mellett). Világversenyeken komplex felkészüléseket végzünk a kiemelt teljesítmény növelése és eredményesség/terhelhetőség egészségügyi (mozgásszervi rehabilitáció) és edzéselméleti vonalain.

Miért tartjuk fontosnak ezt a regisztrációt az első találkozó előtt? Az első találkozás előtt szeretnénk az online tér adta lehetőségeket használva foglalkozni panaszaival, mozgásszervi tüneteivel. Kérjük, hogy a lenti jelentkezési űrlapot kitöltve segítse közös gyógyító munkánkat. A kitöltött adatok alapján könnyebben el tudjuk dönteni, hogy Önnek melyik kollégánknál célszerűbb az első alkalommal megjelenni és ennek megfelelően adjuk majd az időpontot is.

Kitöltést és beküldést követően munkatársaink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot az időpont egyeztetése érdekében.

Általános adatok

Teljes név:*
Telefonszám:*
E-mail cím:*
Volt már nálunk korábban kezelésen?
Melyik napszak lehet megfelelő Önnek?
Kérjük jelöljön be egyet, vagy többet, amely leírja panaszát!
Egyéb megjegyzés:

Órafoglalási szabályzat

  • Kezelések, tréningek pontos, az órarendben megadott időben kezdődnek. A késést pótolni nem tudjuk. 15 percnél nagyobb mértékű késés esetén új időpont egyeztetése, foglalása szükséges.
  • A kezelések előtt adminisztrációs feladatok elvégzésére kerül sor, ezért kérjük érkezzen a lefoglalt időponthoz viszonyítva kb. 15 perccel korábban és jelentkezzen be a recepciónál. Ezáltal az adminisztrációt kényelmesen el tudjuk végezni.
  • Amennyiben a lefoglalt időpontra valamilyen okból adódóan nem tud eljönni, kérjük, hogy legkésőbb 24 órával a kezelés és/vagy a tréning időpontja előtt jelezze ezt felénk Emailben, vagy telefonon. Amennyiben nem jelenik meg, vagy 24 órán belül mondja le időpontját, abban az esetben 1 kezelés árát 100%-ban felszámítjuk. Ha Ön bérlettel rendelkezik és a kezelési időpontját 24 órán belül mondja le, úgy egy kezelés a bérletből levonásra kerül.
  • Kérjük, hogy az állapotfelmérésre és kezelésre korábbi orvosi leleteit, röntgen CT, vagy MRI felvételeit feltétlenül hozza majd magával.
  • A foglalást és telefoni időpont egyeztetést követően Email visszajelzést küldünk a kezelés dátumáról, időpontjáról és helyszínéről, valamint regisztráljuk begetdokumentációs rendszerünkben.

PhysioVit Gyógytorna és Sportrehabilitáció RENDELŐK

Melyik rendelőben szereté a rehabilitációt?
Időpont lefoglalásával kapcsolatos "Órafoglalási szabályzatot" elolvastam és elfogadom.*
Hozzájárulok, hogy a weboldalra történő regisztrációm során megadott adataimat a(z) PhysioVit Kft., mint adatkezelő megismerje, letárolja, kezelje a profilom létrehozása érdekében és az időpont foglalás érdekében a hozzájárulásom visszavonásáig. Az időpont foglalásában közreműködő adatfeldolgozó a CallCenter ügyfélszolgálat. *
Kijelentem, hogy a regisztrációval kapcsolatos adatkezeléssel kapcsolatban elolvastam és tudomásul vettem a http://www.physio-vit.hu/physio/447-adatvedelmi-tajekoztato oldalon található adatkezelési tájékoztatót.*

Előzetes állapotfelmérő űrlap utolsó alkalommal frissítve: 2023. 10.10.

PhysioVit Központ

Top

Honlapunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy az Ön számára a legjobb böngészési élményt nyújtsa.
A weboldal használatával Ön elfogadja jelen felhasználási cookie-kat.