+36 1 790 9900 | WhatsApp: +36 70 311 1094 | « Ügyfélszolgálat 900 - 1800 | Hírlevél »
 
   
  
 

Online regisztrációs űrlap tréningre és/vagy terápiára

Munkatársaink (gyógytornász, manuálterapeuta, osteopath, sportfizioterapeuta, rehabilitációs edző) hazai és nemzetközi protokollokkal használva kb. 20 éves hazai és külföldi munkavégzések alkalmával nyert szakmai tapasztalattal rendelkeznek a gyógytorna és a sportrehabilitáció területein. Ennek megfelelően végzik a kezeléseket.

Ahhoz, hogy Ön a megfelelő szakemberhet kerüljön, az első találkozás előtt szeretnénk az online tér adta lehetőségeket használva foglalkozni panaszaival, mozgásszervi tüneteivel. Kérjük, hogy a lenti jelentkezési űrlapot kitöltve segítse közös gyógyító munkánkat. A kitöltött adatok alapján könnyebben el tudjuk dönteni, hogy Önnek melyik kollégánknál célszerűbb az első alkalommal megjelenni és ennek megfelelően adjuk majd az időpontot is.

Kitöltést és beküldést követően munkatársaink 1 munkanapon belül telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot az időpont egyeztetése érdekében.

Általános adatok

Teljes név:*
Telefonszám:*
E-mail cím:*
Volt már nálunk korábban kezelésen?
Melyik napszak lehet megfelelő Önnek?
Kérjük jelöljön be egyet, vagy többet, amely leírja panaszát!
Egyéb megjegyzés:

Órafoglalási szabályzat

  • Kezelések, tréningek pontos, az órarendben megadott időben kezdődnek. A késést pótolni nem tudjuk. 15 percnél nagyobb mértékű késés esetén új időpont egyeztetése, foglalása szükséges.
  • A kezelések előtt adminisztrációs feladatok elvégzésére kerül sor, ezért kérjük érkezzen a lefoglalt időponthoz viszonyítva kb. 15 perccel korábban és jelentkezzen be a recepciónál. Ezáltal az adminisztrációt kényelmesen el tudjuk végezni.
  • Amennyiben a lefoglalt időpontra valamilyen okból adódóan nem tud eljönni, kérjük, hogy legkésőbb 24 órával a kezelés és/vagy a tréning időpontja előtt jelezze ezt felénk Emailben, vagy telefonon. Amennyiben nem jelenik meg, vagy 24 órán belül mondja le időpontját, abban az esetben 1 kezelés árát 100%-ban felszámítjuk. Ha Ön bérlettel rendelkezik és a kezelési időpontját 24 órán belül mondja le, úgy egy kezelés a bérletből levonásra kerül.
  • Kérjük, hogy az állapotfelmérésre és kezelésre korábbi orvosi leleteit, röntgen CT, vagy MRI felvételeit feltétlenül hozza majd magával.
  • A foglalást és telefoni időpont egyeztetést követően Email visszajelzést küldünk a kezelés dátumáról, időpontjáról és helyszínéről, valamint regisztráljuk begetdokumentációs rendszerünkben.

PhysioVit Gyógytorna és Sportrehabilitáció

Rendelő címe: 1135 Budapest, Béke utca 23.

Időpont lefoglalásával kapcsolatos "Órafoglalási szabályzatot" elolvastam és elfogadom.*
Hozzájárulok, hogy a weboldalra történő regisztrációm során megadott adataimat a(z) PhysioVit Kft., mint adatkezelő megismerje, letárolja, kezelje a profilom létrehozása érdekében és az időpont foglalás érdekében a hozzájárulásom visszavonásáig. Az időpont foglalásában közreműködő adatfeldolgozó a CallCenter ügyfélszolgálat. *
Kijelentem, hogy a regisztrációval kapcsolatos adatkezeléssel kapcsolatban elolvastam és tudomásul vettem a http://www.physio-vit.hu/physio/447-adatvedelmi-tajekoztato oldalon található adatkezelési tájékoztatót.*

Előzetes állapotfelmérő űrlap utolsó alkalommal frissítve: 2023. 10.10.

PhysioVit Központ

Top

Honlapunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy az Ön számára a legjobb böngészési élményt nyújtsa.
A weboldal használatával Ön elfogadja jelen felhasználási cookie-kat.