+36 1 790 9900 | WhatsApp: +36 70 311 1094 | « Ügyfélszolgálat 900 - 1800 | Hírlevél »
 
   
  
 
Felhasználási feltételek

Felhasználási Feltételek a www.physio-vit.hu (továbbiakban: weboldal) felhasználására vonatkozó feltételeket tartalmazzák, amelyeket Ön (továbbiakban: Felhasználó ), a weboldal használatával elfogad.

 

ADATVÉDELEM

Honlapunknak vannak olyan részei (pl. webáruház, jelentkezés továbbképzésre), ahol nélkülözhetelen a vásárláshoz/jelentkezéshez szükséges adatok (név, cím, telefonszám, Email stb.) megadása. A vásárláshoz regisztráció szükséges, a jelentkezések leadásához nem szükséges. Regisztrációt követően csak abban az esetben tud belépni aweboldal magánterületére, amikor regisztrációját az Üzemeltető elfogadja. Erre a regisztrációt követően 1-2 órán belül kerül sor. A belépési lehetőség megnyitásáról rendszerünk egy Email levelet küld Önnen. Ezt aktiválni kell, majd ezt követően válik befejezetté a regisztráció.

A PHYSIOVIT számára kiemelt fontosságú cél az weboldal felhasználói által rendelkezésre bocsátott személyes adatok védelme, a látogatók információs önrendelkezési jogának biztosítása.

Az adatvédelmi szabályzat kialakításánál figyelembe vettük a következőket:

 • személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról 1992. évi LXIII. törvényt
 • egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során - 1998. évi VI. törvényt,
 • elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényt.

A jelen szabályzatunk célja, hogy szolgáltatásaink minden területén, minden egyén számára biztosítva legyen, hogy jogait és alapvető szabadságjogait, különösen a magánélethez való jogát tiszteletben tartsák a személyes adatainak gépi feldolgozása során (adatvédelem).

 

SZEMÉLYES ADATOK VÁLTOZTATÁSA, TÖRLÉSE

A PHYSIOVIT biztosítja, hogy a Felhasználók elérhessék, javíthassák és kiegészíthessék saját személyes adataikat azokon a kommunikációs csatornákon keresztül és ugyanolyan lehetőségek biztosításával, melyek révén a személyes adataikat korábban a rendelkezésünkre bocsátották. A személyes adatok változásáról Felhasználóink értesítést küldhetnek lenti elérhetőségünk valamelyikére emailben, vagy postai úton.

Ha bármelyik Felhasználónk kéri, hogy személyes adatait töröljük ki saját rendszerünkből (bizonyos esetekben vállalva azt, hogy ettől kezdve nem, vagy nem olyan módon tudja igénybe venni azt a szolgáltatást, amelyhez ezek az adatok tartoztak), ezt haladéktalanul teljesítjük úgy, hogy az adatbázisainkból kitöröljük a megfelelő, a Felhasználó által megjelölt rekordokat.

Az adatok minőségére, azaz a személyes adatokra vonatkozó követelményekink a gépi feldolgozás során:

 • az adatokat csak tisztességesen és törvényesen szabad megszerezni és feldolgozni;
 • az adatokat csak meghatározott és törvényes célra szabad tárolni, és attól eltérő módon nem szabad felhasználni;
 • az adatoknak tárolásuk céljával arányban kell állniuk, és meg kell felelniük e célnak, azon nem terjeszkedhetnek túl;
 • az adatoknak pontosaknak és ha szükséges időszerűeknek kell lenniük;
 • az adatok tárolási módjának olyannak kell lennie, amely az adatalany azonosítását csak a tárolás céljához szükséges ideig teszi lehetővé,
 • nem lehet gépi úton feldolgozni a faji eredetre, a politikai véleményre, a vallásos vagy más meggyőződésre, valamint az egészségre, a szexuális életre vonatkozó személyes adatokat, kivéve, ha a hazai jog megfelelő biztosítékokat nyújt. Ez vonatkozik a büntető ítéletekkel kapcsolatos személyes adatokra is,
 • megfelelő biztonsági intézkedéseket kell tenni az automatizált adatállományokban tárolt személyes adatok védelme érdekében a véletlen vagy jogtalan megsemmisítés, vagy véletlen elvesztés, valamint a jogtalan hozzáférés, megváltoztatás vagy terjesztés megakadályozására.

 

HÍRLEVÉL SZOLGÁLTATÁS

A PHYSIOVIT a vonatkozó jogszabályok tiszteletben tartásával vállalja, hogy Felhasználói számára bármilyen üzenetet, hírlevelet csak a Felhasználó előzetes kérésére küld el, és mindig biztosítja az ilyen jellegű kommunikációs szolgáltatások megszüntetésének lehetőségét. Azok a Felhasználók, akik az oldalainkon kínált hírlevél-szolgáltatás megrendelése után bármikor úgy döntenek, hogy nem szeretnék tovább a hírleveleket kapni, egy Email üzenet segítségével lemondhatják a szolgáltatás igénybevételét. A hírlevélről való leiratkozás módját minden hírlevél láblécében közöljük.

 

SPECIÁLIS AJÁNLATOK KIKÜLDÉSE

Regisztrált Felhasználóink számára bizonyos időközönként tájékoztató célú körleveleket küldünk új szolgáltatásainkról, speciális ajánlatainkról stb. Amennyiben Felhasználóink nem akarják az ilyen leveleket a továbbiakban fogadni - bár korábban e szándékukat nem jelezték - , lemondhatják azokat ugyanolyan módon és csatornán keresztül, ahogyan a szolgáltatás igénylését kérték.

 

ÉRTESÍTÉS SZOLGÁLTATÁSOK TARTALMÁNAK VÁLTOZÁSÁRÓL

Amennyiben valamely szolgáltatáshoz kapcsolódóan a szolgáltatás tartalmát, minőségét, igénybevételi lehetőségeit érintő változásokról kell információt továbbítanunk Felhasználóink számra, akkor a látogatói érdekek figyelemmel kísérése és érvényesítése céljából tájékoztatási kötelezettségünknek eleget téve Email értesítést küldünk.

 

ADATVÉDELMI IRÁNYELVEK

A PHYSIOVIT kötelezettséget vállal arra, hogy Felhasználói bármely adatának felvétele, rögzítése, kezelése előtt világos, figyelemfelkeltő és egyértelmű közlést tesz közzé, amelyben tájékoztat az adatfelvétel módjáról, céljáról és elveiről. Mindezeken túlmenően, minden olyan esetben, amikor az adatfelvételt, kezelést, rögzítést nem jogszabály teszi kötelezővé, a Weboldal üzemeltetője felhívja a Felhasználó figyelmét az adatszolgáltatás önkéntességére. Minden olyan esetben, ha a szolgáltatott adatokat a PHYSIOVIT az eredeti adatfelvétel céljától eltérő célra kívánja felhasználni, erről a Felhasználót tájékoztatja, és ehhez előzetes, kifejezett hozzájárulását megszerezi, illetőleg lehetőséget biztosít számára, hogy a felhasználást megtiltsa.

 

ADATBIZTONSÁG

A PHYSIOVIT kijelenti, hogy a Felhasználó által kibocsájtott, az adatbázisban található adatokat nem adja tovább. A Felhasználó adatait csak a Weboldal üzemeltetője, tulajdonosa, valamint a PhysioVit cégcsoport tagjai ismerhetik, azokhoz egyéb külső személy nem férhet hozzá. A Felhasználó adatait, a Felhasználó által írásban, Email címünkre eljuttatott kérésére adatbázisunkból töröljük. Amennyiben a Felhasználó már részt vett nálunk képzésen és a későbbiekben kéri adatai törlését, abban az esetben a törlés után már nem tudunk sz.e. igazolás pótlást, utólag igényelt idegen nyelvű oklevelet, regisztrációs anyagokat és egyéb a hivatalos kredit igazolásokat kiállítani.

A PHYSIOVIT, a tudomására jutott személyes adatokat harmadik fél számára csak akkor teszi hozzáférhetővé, ha arra jogszabály kötelezi. Mivel az internet egy nyílt, és ezáltal nem biztonságos hálózat, ezért az Üzemeltető a rendszer biztonságát rajta kívül álló okokból biztosítani nem tudja.

 

TARTALOM

Weboldal tartalma eltérő megjelölés hiányában az weboldal üzemeltetőjének, vagy tulajdonosának (PhysioVit Deutschland) szellemi alkotása. Egyéb esetben az üzemeltető a külső Szolgáltató vagy Magánszemély által rendelkezésre bocsájtott tartalmak esetében mindig megjeleníti a külső Szolgáltató/Magánszemély weboldalára, vagy egyéb elérhetőségére utaló hivatkozásokat. A PHYSIOVIT az ilyen jellegű külső tartalmakért, azok helyességéért, változásáért, a linkek hibájáért felelősséget nem vállal. Külső hivatkozást, az arra jogosult Szolgáltató/Magánszemély kérése esetén a PHYSIOVIT törli a weboldalról.

Weboldalon megjelenő tartalmak tájékoztató jellegűek. A weboldalon megjelenő tartalmakat kizárólag a szellemi jogok jogosultjának előzetes, írásbeli hozzájárulása esetén lehet felhasználni.

 

TARTALOM IDEIGLENES ELÉRHETETLENSÉGE

A PHYSIOVIT, mint a weboldal üzemeltetője nem vállal felelősséget a weboldal ideiglenes elérhetetlenségéből, letölthetetlenségéből eredő károkért.

 

HÍRLEVÉL SZOLGÁLTATÁS

Felhasználó részére rendszeresen híreket, tájékoztatót küldünk a nekünk megadott (levélben, vagy regisztráció során pl. jelentkezés tanfolyamra, hírlevél regisztráció, E-levél) Email címre. Amennyiben Ön nem kéri hírlevelünket, ezt többféle formában lemondhatja:

 • 1.) Weboldalunkon keresztül az "Elektronikus hírek" menüpont alatt, nevének és Email címének megadásával, majd a "Lemondás" gombra kattintással.
 • 2.) Vagy írjon egy lemondó levelet az  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címünkre. Amint megkaptuk elektronikus levelét azonnal töröljük Ön adatbázisunkból és nem kap tőlünk továbbiiakban tájékoztatót, elektronikus híreket.

 

HALLGATÓI KÖRLEVELEK

Továbbképzéseinkre jelentkező hallgatók számára privát információs csatornát hoztunk létre, amelyben a csoportokat tájékoztatjuk a kiválasztott képzésekkel kapcsolatos információkról, tanulást segítő linkekről, segédanyagok beszerzésének lehetőségeiről, képzéshez tartozó fotók, grafikai anyagok letöltéséről és egyéb, a modulok közötti időszak szigorúan a képzéshez tartozó híreiről.

 

SZERZŐI JOG

A PHYSIOVIT weboldalának használatával (függetlenül attól, hogy regisztrált vagy nem regisztrált Felhasználó) elfogadja az alábbi feltételeket! A Weboldal üzemeltetője fenntart minden, a weboldal bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot.

A weboldalhoz tartozó tartalmakat (szöveg-, kép-, grafika stb. ) nemzetközi és magyar törvények védik. Egyetlen része sem reprodukálható semmilyen formában, illetve semmilyen módon sem használható fel a Weboldal üzemeltetőjének írásos engedélye nélkül. Írásos engedély birtokában a Weboldalon található szöveges tartalmak csak akkor vehetők át saját célokra, amennyiben minden esetben jól láthatóan és egyértelműen kiderül a szöveg-, a kép-, a grafika eredeti forrása! Ilyen esetekben a szerzői jog szimbólumot (©), és az oldal alján található szerzői jogi figyelmeztetést (Minden jog fenntartva - PHYSIOVIT - www.physio-vit.hu) mindig fel kell tüntetni az anyagok másolati példányain is. Az átvett anyagok ebben az esetben semmilyen formában sem módosíthatóak! Szöveg átvétele esetén az eredeti szerző és a weboldalra mutató link feltüntetése kötelező. Kép vagy egyéb grafikus anyag átvétele esetén az internet cím feltüntetése szintén kötelező.

A weboldal teljes egészében, a reklámokkal, hirdetésekkel együtt szerzői jogvédelem alatt áll, azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos. Jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után.

A weboldal üzemeltetője követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését. A weboldalon bejegyzést közzé tevő felhasználók pontos és hiteles információk közlésére törekednek, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért a weboldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

 

FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK MÓDOSÍTÁSA

A PHYSIOVIT a weboldal tartalmának illetve funkcióinak folyamatos bővülése miatt jogosult a Felhasználási Feltételeket egyoldalú módosítására. A módosítás tényéről az üzemeltető minden esetben tájékoztatja a Felhasználókat.

 

ÉRTESÍTÉS TECHNIKAI PROBLÉMÁKRÓL

Amennyiben Felhasználóink a weboldal technikai problémáit, rendellenes működését, az elektronikus levelek megsemmisülését, vagy meg nem érkezését tapasztalják Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Email címünkre eljuttatott levélben tudják számunkra jelezni.

 

WEBOLDALT HASZNÁLÓ CÉGEK ADATAI:

 

PHYSIOVIT
Online ügyintézés helye és levelezési cím: 1135 Budapest, Béke utca 23.
Cégjegyzékszám: 01-09-990640
Telefon: + 36 1 790 9900
Mobil: +36 70 945 8877
Email címek:

 • Általános tájékoztató: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 • Tanulmányi Osztály: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 • Pénzügyi Osztály: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  

Megjelent: 13210 alkalommal
Tovább a kategóriában: Adatkezelési tájékoztató »
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

PhysioVit Központ

Top

Honlapunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy az Ön számára a legjobb böngészési élményt nyújtsa.
A weboldal használatával Ön elfogadja jelen felhasználási cookie-kat.