+36 1 790 9900 | WhatsApp: +36 70 311 1094 | « Ügyfélszolgálat 900 - 1800 | Hírlevél »
 
   
  
 

Eseménynaptár

PhyDoArt
Szerda 17 Június 2020, 07:00am - 08:00pm
Találatok : 2559
által Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Kapcsolat Kanyó Ildikó

#magánrendelő - #gyógytorna, #rehabilitáció - Május 20. után fokozatosan újra nyitunk! Fokozatosan újból elindulnak a 3 dimenziós gerincfelmérések is és a gyógytorna is.
DE nem úgy és ott folytatjuk, ahogy és ahol abbahagytuk 2020.március 16-án.
A nyitással egyidőben változások és kiemelt óvintézkedések is bevezetésre kerülnek. Ezek mindenki egészségének védelme érdekében szükségesek egészen addig, ameddig ezt a járványügyi helyzet megkívánja és szükségessé teszi. Kérjük emiatt vendégeink megértését és közreműködését.

MILYEN TERÜLETEKEN VÁRHATÓ KISEBB MÓDOSÍTÁS?
‼️VIZSGÁLATOK: ‼️ Elindulnak a 3 dimenziós gerincfelmérések. Ebben az esetben a kiértékelés online történik. A vizsgálati idő 30 perc helyett 15 percre rövidül. Ugyanakkor a szükséges előszűrés miatt 30 perces időtartamra kell számítani.
‼️KEZELÉSEK: ‼️Fokozatosan vezetjük be a gyógytorna terápiákat ezért a PhyDoArt egészségprogramok és manuálterápiás, oszteopátiás kezelések lesznek majd elsősorban elérhetők nálunk.
‼️NEM MINDEN NAP LESZNEK KEZELÉSEK ÉS NEM MINDEN RENDELŐBEN: ‼️Fokozatosan nyitnak rendelőink. Csak meghatározott napokon lehet majd előzetes telefonos előjegyzést követően kezelést igénybe venni.
‼️IDŐPONTOK ELŐJEGYZÉS ALAPJÁN: ‼️Egyszerre csak egy vendég és egy terapeuta tartózkodhat a rendelő helyiségében. A megadott időpontokat úgy regisztráljuk, hogy vendégeink ne találkozzanak, így próbáljuk biztosítani, hogy egy vendég és egy gyógytornász legyen a rendelőben.
‼️MÓDOSULNAK A KEZELÉSI IDŐK: ‼️Magánrendelőben a kezelési idő 40 percre korlátozódik. Sürgősségi esetben 60 percre.
‼️HIGIÉNIA ÉS FERTŐTLENÍTÉS: ‼️Érkezésnél kézfertőtlenítő használatát kérjük és ehhez a fertőtlenítőt biztosítjuk.
Minden kezelést követően levegő tisztítást és felületfertőtlenítést végzünk, csak ezt követően kerülhet sor a következő terápiára.
‼️ COVID19 ELŐSZŰRÉS: ‼️Érkezéskor előszűrést végzünk és csak abban az esetben tudjuk elkezdeni a vizsgálatokat és kezelést, amennyiben az előszűrés eredménye negatív.
‼️ VÉDELEM: Egészségügyi szakembereink maszkot és kesztyűt használnak majd. Kérjük vendégeinket, hogy a megadott időpontra maszkban érkezzen majd meg.

Előre is köszönjük a türelmüket és megértésüket mindenki biztonságának és egészségének megőrzése érdekében.

Online internetes elérhetőségünk, ami telefonról is hívható Skype vonal: +36 21 2525 207,
Egyéb telefonok: +36 1 790 9900, +36 1 607 3219, +36 70 311 1094

Online gyógytorna rendelések továbbra is folyamatosak!

Hely PhysioVit
Top

Honlapunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy az Ön számára a legjobb böngészési élményt nyújtsa.
A weboldal használatával Ön elfogadja jelen felhasználási cookie-kat.